KRYEFAQJA » Tag Archives: debat

Tag Archives: debat

Debati i parë televiziv në historinë e OKB-së. Kandidatët për kreun e organizatës shpalosin prioritetet

Dhjetë nga 12 kandidatët për postin e sekretarit të përgjithshëm të Organizatës së Kombeve të Bashkuara morën pjesë në debatin e parë televiziv në historinë e OKB-së. Debati u zhvillua në sallën e Asamblesë së Përgjithshme dhe u transmetua drejtpërdrejtë përmes televizionit “Al-Jazeera”. Për dy orë e gjysmë kandidatët paraqitën …

Më shumë