KRYEFAQJA » Tag Archives: dëbojë

Tag Archives: dëbojë

Qeveria austriake planifikon të dëbojë 50.000 refugjatë deri në 2019

Kriza e emigrantëve, përçarje mes vendeve të Eurozonës

Qeveria austriake planifikon që deri në vitin 2019 të dëbojë 50.000 refugjatë nga vendi. Ministri i punëve të jashtme i Austrisë, Sebastian Kurz, e konsideron këtë masë si diçka reale dhe se “politika e mikpritjes” së këtij vendi ndoshta ishte gabim. Në një interviste më të përditshmen vjeneze “Osterreich”, Kurz …

Më shumë