KRYEFAQJA » Tag Archives: Dedaj

Tag Archives: Dedaj

KQZ diskuton deklaratat e dekriminalizimit për 21 zyrtarë të lartë

KQZ diskuton deklaratat e dekriminalizimit për 21 zyrtarë të lartë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që prej orës 14.00 është mbledhur për të shqyrtuar projekt vendimet për  deklaratat e dekriminalizimit për 21 zyrtarë të lartë, mes tyre janë emrat e 13 deputetëve të kuvendit dhe 8 kryetarëve të bashkive. Komisioni po merr në shqyrtim formularët që kanë dorëzuar deputetët, Berisha, Halimi, …

Më shumë