KRYEFAQJA » Tag Archives: defektet

Tag Archives: defektet

OSHEE: 1500 punonjës të angazhuar për të rikthyer energjinë në zonat e prekura nga moti i keq

Fidrat që furnizojnë spitalet, objektet e pushtetit qendror, vendor dhe konsumatorë të rëndësisë së veçantë janë të gjithë në punë. Gjithashtu, në punë janë dhe të gjithë fiderat që furnizojnë me energji elektrike Hidrovoret si dhe të gjitha linjat 35 kV dhe N/Stacionet janë në skeme normale furnizimi me energji …

Më shumë