KRYEFAQJA » Tag Archives: Dejton

Tag Archives: Dejton

Kongresi i Shteteve të Bashkuara përgatit një rezolutë për Ballkanin

Kongresi i Shteteve të Bashkuara përgatit një rezolutë për Ballkanin

Kongresi i Shteteve të Bashkuara, me rastin e 20 vjetorit të nënshkrimit të marrëveshjes së paqes të Dejtonit dhe dhënies fund të luftës së përgjakshme në Bosnje e Hercegovinë, ka përgatitur një rezolutë të gjerë, në të cilën kërkohet nga presidenti Barak Obama emërimi i një përfaqesuesi të posaçëm për Ballkanin, detyra …

Më shumë