KRYEFAQJA » Tag Archives: dekane

Tag Archives: dekane

Zgjedhje në universitetet publike

Universitetet publikojnë kuotat e lira, maturantët të nxitojnë

Në të gjithë universitetet publike të Shqipërisë, studentet dhe stafi akademik, i janë drejtuar qendrave të votimit për të zgjedhur drejtuesit e rinj. Nëpërmjet votës së drejtëpërdrejtë do të zgjidhen 14 rektorë në nivel kombëtar, 55 dekanë dhe 155 drejtues departamentesh. Një trupë prej 170 vëzhguesish, mes tyre edhe punonjës …

Më shumë