KRYEFAQJA » Tag Archives: deklarata e partneritetit strategjik

Tag Archives: deklarata e partneritetit strategjik

Shqipëria dhe Franca nënshkruajnë deklaratën e partneritetit strategjik

Shqipëria dhe Franca nënshkruajnë deklarata e partneritetit strategjik

Qeveria shqiptare dhe ajo franceze kanë nëshkruar një serë marrëveshjesh të cilat ngrenë kuadrin e bashkëpunimit dypalësh Shqipëri – Francë në nivel strategjik. Kjo është bërë e ditur gjatë vizitës që kryeministri shqiptar Edi Rama realizoi të martën në Paris i ftuar nga homologu i tij francez Bernard Cazeneuve. Kryeministri …

Më shumë