KRYEFAQJA » Tag Archives: deklarata

Tag Archives: deklarata

Asamblesë Parlamentare të NATO-s mbylli punimet në Tiranë, Turner: Ishte një sukses

Asamblesë Parlamentare të NATO-s mbylli punimet në Tiranë, Turner: Ishte një sukses

Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s mbylli të hënën punimet në Tiranë me miratimin me unanimitet të një deklarate të përbashkët, e titulluar “Një Axhendë e përbashkët dhe Rezolutë për NATO-n në Samitin e Varshavës”. Deklarata, e miratuar dhe me amendamentet e propozuara nga anëtarët e AP-së, kërkon nga …

Më shumë