KRYEFAQJA » Tag Archives: deklaratat e pasurive

Tag Archives: deklaratat e pasurive

Ligji i Vetting-ut, Unioni i Gjyqtarëve : Të vihet në lëvizje Gjykata Kushtetuese

Kur u kanë mbetur edhe dy javë kohë për të dorëzuar deklaratat e pasurive, 800 prokurorë dhe gjyqtarë bëhen bashkë duke ju drejtuar Gjykatës Kushtetuese për shpalljen e pavlefshmërisë së ligjit për Vettingun. Të prekur direkt dhe indirektë, tek familjarët dhe trashëgimtarët e tyre, gjyqtarët i janë drejtuar me këtë kërkesë, Gjykatës …

Më shumë