KRYEFAQJA » Tag Archives: Delegacioni i BE-së dhe Ambasada Amerikane në Tiranë bejnë thirrje për reformën në drejtësi

Tag Archives: Delegacioni i BE-së dhe Ambasada Amerikane në Tiranë bejnë thirrje për reformën në drejtësi

BE dhe SHBA bëjnë thirrje për reformën në drejtësi

Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara mirëpresin rifillimin e dialogut në komisionin parlamentar për Reformën në Drejtësi. Përmes një deklarate të përbashkët për shtyp, Delegacioni i BE-së dhe Ambasada Amerikane në Tiranë, ju bëjnë thirrje të gjitha partive politike që të dëgjojnë 91 përqind të shqiptarëve …

Më shumë