KRYEFAQJA » Tag Archives: delegatë

Tag Archives: delegatë

SHBA, Trump siguron delegatët e nevojshëm për emërimin nga Partia Republikane

Miliarderi Donald Tramp arriti zyrtarisht të mbledhë numrin e nevojshëm të delegatëve për emërimin nga Partia Republikane, sipas një përllogaritjeje nga votimet paraprake që janë mbajtur deri tani. Rivalët e tij të fundit u larguan nga gara republikane në fillim të majit dhe 69-vjeçari Tramp e ka të siguruar shumicën …

Më shumë