KRYEFAQJA » Tag Archives: denime

Tag Archives: denime

Dënime për propagandën dhe reklamat e produkteve zëvëndesuese të qumështit të gjirit

Dënime për propagandën dhe reklamat e produkteve zëvëndesuese të qumështit të gjirit

Parlamenti shqiptar pritet të diskutojë sot disa ndryshime në ligjin e vitit 1999 “PËR NXITJEN DHE MBROJTJEN E TË USHQYERIT ME GJI”. Ndryshimet parashikojnë që bluzat e bardha të qëndrave shëndetësore dhe materniteteve publike e jo publike që propagandojnë dhe reklamojnë produktet zëvëndesuese të qumështit të gjirit, do të penalizohen …

Më shumë