KRYEFAQJA » Tag Archives: dënimin me 10 ditë

Tag Archives: dënimin me 10 ditë

Goditja me vezë provokon replika

Goditja me vezë provokon replika

Ngjarjet në seancën plenare të së enjtes në parlamentin shqiptar, kur opozita hodhi vezë dhe objekte të tjera në drejtim të kryeministrit Rama, kanë njohur të premten një zhvillim të ri. Opozita ka depozituar në parlament një kërkesë për masë disiplinore ndaj zotit Rama. Ajo kërkon përjashtimin e tij me …

Më shumë