KRYEFAQJA » Tag Archives: dënimin me vdekje

Tag Archives: dënimin me vdekje

BE ndalon paisjet e torturës

Parlamenti Europian ka votuar për të shtrënguar legjislacionin duke ndaluar eksportet e pajisjeve të torturës nga Bashkimi Europian. Votimi në Strasburg ka për qëllim të mbyllë boshllëqet në rregulloren e anti-torturës së vitit 2005, dhe ky veprim është mbështetur nga qeveritë e BE-së. Ndalimi përfshin objekte si mjetet goditëse elektrike, …

Më shumë