KRYEFAQJA » Tag Archives: denoncuesit

Tag Archives: denoncuesit

Ballkanasit, të pakënaqur me korrupsionin, por edhe me …denoncuesit!

Ballkanasit, të pakënaqur me korrupsionin, por edhe me ...denoncuesit!

Sinjalizuesit konsiderohen si mjet efekti për të ekspozuar krimin dhe korrupsionin në rajon, – ky është përfundimi i një sondazhi të kryer nga Këshilli Bashkëpunimit Rajonal në vendet e Ballkanit. Për të mësuar qasjen e publikut ndaj sinjalizuesve u pyetën 7000 njerëz nga 7 ekonomitë e vendeve të rajonit. “Korrupsioni dhe mungesa …

Më shumë