KRYEFAQJA » Tag Archives: Departamenti i Shtetit

Tag Archives: Departamenti i Shtetit

Departamenti i Shtetit: Rrezik i shtuar për sulme terroriste

Maqedoni, SHBA-të ftojnë liderët politikë të formojnë pa vonesë qeverinë e re

Departamenti i shtetit i SHBA-së paralajmëroi për rrezik të shtuar të sulmeve terroriste në mbarë Evropën gjatë periudhës së festave të fundvitit, duke paralajmëruar njëherësh qytetarët amerikanë të tregohen të kujdesshëm. Departamenti nuk saktësoi vendet dhe as datat në paralajmërimin e tij mbi rrezikun e sulmeve, por citoi festën e …

Më shumë