KRYEFAQJA » Tag Archives: deputetë

Tag Archives: deputetë

Dyshime për afera të jashtëligjshme, deputetët japin shenjat daktiloskopike

Dyshime për afera të jashtëligjshme, deputetët japin shenjat daktiloskopike

Tre nga gjashtë deputetët për të cilët prokuroria kërkon dhënien e shenjave të daktiloskopike, janë paraqitur të mërkurën në Policinë Shkencore të Drejtorisë së Tiranës. Tre ligjvënësit janë Aqif Rakipi dhe Omer Mamo të Partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet si dhe Artan Gaçi deputet i Partisë Socialiste. Ndërkaq tre …

Më shumë