KRYEFAQJA » Tag Archives: Dermatoza nodulare

Tag Archives: Dermatoza nodulare

Fermerët të shqetësuar nga dermatoza nodulare: Sëmundja po përhapet me shpejtësi

Në shumë fshatra të bashkisë së Krujës është vënë re përhapja e sëmundjes së lëkurës gungore tek lopët, ose siç njihet ndryshe dermatoza nodulare. Fermerët thonë se deri tani kanë ngordhur të paktën 6 lopë dhe sëmundja po përhapet me shpejtësi në të gjithë rajonin ku po konstatohen shenja të …

Më shumë

Panariti: Së shpejti do të rinisë therrja dhe tregëtimi i mishit të gjedhëve

Panariti: Amnisti dhe masa lehetësuesve për fermerët debitorë ndjaj AZHBR

Ministri i Bujqësisë dhe ushqimit Edmond Panariti njoftoi se brenda pak ditësh do të rinisë therrja dhe tregëtimi i mishit të gjedhëve, pas një periudhe ndëprerjeje për shkak të shfaqjes së sëmundjes së dermatozës nodulare. Deklaratën e tij zoti Panariti e bëri nga Fieri ku po inspektonte proçesin e vaksinimit. …

Më shumë