KRYEFAQJA » Tag Archives: destabiliteti financiar

Tag Archives: destabiliteti financiar

Gjiknuri: Korridori jugor i gazit, projekt i rëndësishëm strategjik

Ministri i Energjisë Damian Gjiknuri ka marrë pjesë në Komisionin e Shkencës dhe Teknologjisë të Asamblesë Parlamentare të NATO-s në Tiranë. Ministri Gjiknuri e ka përqëndruar fjalën e tij në korridorin jugor të gazit dhe rëndësinë e tij. Ministri Gjiknuri tha se destabiliteti financiar që u gjet në sektorin energjetik i …

Më shumë