KRYEFAQJA » Tag Archives: detyren

Tag Archives: detyren

Manjani trupës gjyqësore dhe prokurorisë: Ushtroni me korrektësi e përgjegjësi detyrën

Heqja e mandateve, Manjani: "Rrespekt për KQZ dhe për Prokurorinë!"

Ndërsa kryeministri Rama ka paralajmëruar tym të zi nga pallati i drejtësisë pas miratimit të Reformës në Drejtësi, ministri i drejtësisë Ylli Manjani u ka bërë thirrje trupës gjyqësore dhe prokurorisë të ushtrojnë me përgjegjësi detyrën në këtë periudhë tranzicioni. “I kërkoj trupës gjyqësore dhe prokurorisë të jenë të fokusuar …

Më shumë