KRYEFAQJA » Tag Archives: detyrime

Tag Archives: detyrime

Makinat jo aktive, draft për fshirjen e detyrimeve tatimore dhe doganore

Veliaj: Me paratë e parkimit do ngremë Pyllin Orbital!

Ministria e financave ka dërguar në qeveri draftin për pagesën dhe fshirjen e pjesshme të detyrimeve tatimore dhe doganore, duke përfshirë në të edhe heqjen nga qarkullimi të mjeteve të transportit pas fshirjes së detyrimeve tatimore. Ndonëse Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk ka qenë dakord për përfshirjen në këtë draft të …

Më shumë