KRYEFAQJA » Tag Archives: dhelprat e kuqe

Tag Archives: dhelprat e kuqe

Vaksinimi nga ajri i dhelprave kundër tërbimit, teknikë efektive

Dikur, për 80 përqind të rasteve të sëmundjes së tërbimit në Europë ishin përgjegjëse dhelprat, dhe veçanërisht dhelprat e kuqe. Dikur sëmundja eleminohej duke ndërprerë rrugën natyrale të transmetimit të infeksionit përmes uljes së numrit të këtyre kafshëve por që para 25 vitesh, vendet europiane fillonin të zbatonin teknikën e …

Më shumë