KRYEFAQJA » Tag Archives: Dhoma e tregtisë dhe industrisë

Tag Archives: Dhoma e tregtisë dhe industrisë

Jaka: Pro legalizimit të canabis sattiva dhe ligjit të menaxhimit të mbetjeve

Dhoma e tregtisë dhe industrisë shprehet pro për një legalizim të kontrolluar të bimes canabis sattiva. Kryetari i kësaj dhome Nikolin Jaka i pyetur nga televizioni shqiptar sa cënon klimën e biznesit debati për këtë çështje nga politika shqiptare iu përgjigj. Gjatë një konference për shtyp kryetari i dhomes së …

Më shumë