KRYEFAQJA » Tag Archives: dhoma e tregtise shqiperi serbi

Tag Archives: dhoma e tregtise shqiperi serbi

Shqipëria dhe Serbia ngrenë Dhomën e tyre të Tregëtisë

dhoma e tregtise, serbi shqiperi, forumi ekonomik, beograd, rama vucic

Shqipëria dhe Serbia kanë zyrtarizuar krijimin e Dhomës së Tregëtisë mes dy vendeve. Në Forumin Ekonomik të mbajtur në Nish morën pjesë 300 biznese serbe dhe 50 përfaqësues të sipërmarrjes nga Shqipëria, me qëllim promovimin dhe vendosjen e bashkëpunimit mes tyre. Në emër të biznesit shqiptar, Luan Bregasi i shoqatës …

Më shumë