KRYEFAQJA » Tag Archives: Dhori Kule

Tag Archives: Dhori Kule

Fakulteti Ekonomik rrit bashkëpunimin me një sërë institucionesh

Fakulteti Ekonomik rrit bashkëpunimin me një sërë institucione

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Tiranës, që prej tre muajsh, ka standartizuar në marrëveshje bashkëpunimin me një sërë institucionesh. Dekani i këtij fakulteti Profesor Dhori Kule, vlerëson se tashmë kjo përbën domosdoshmeri. “Tashmë Fakluteti Ekonomik në detyrimin e vet, për edukim, kërkim dhe funksion social ka nënshkruar marrëveshje të ndryshme, …

Më shumë