KRYEFAQJA » Tag Archives: dialogu ndërfetar

Tag Archives: dialogu ndërfetar

Kosovë, fillon konferenca ndërfetare

Prishtina sot do të jetë nikoqire e një takimi të madh, të pestin me radhë të titulluar “Interfaith Kosovo”. Në këtë konferencë sivjet pjesëmarrjen kanë konfirmuar shumë pjesëmarrës, përfshirë edhe liderë fetarë nga Argjentina, Jemeni, Amerika, Kuba, Tajlanda, Nigeria, si dhe mbi 45 shtete tjera nga mbarë bota. Konferenca, e …

Më shumë