KRYEFAQJA » Tag Archives: diferencimi i mbetjeve

Tag Archives: diferencimi i mbetjeve

Veliaj: Nisim mbledhjen e diferencuar të mbetjeve

njazi meka, rr dibres, veliaj, bashkia tirane, diferencimi i mbetjeve

Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikualifikimin urban të bllokut të banimit që kufizohet nga rruga e Dibrës, rruget “Njazi Meka”, “Niko Avrami” dhe “Grigor Percelev”, në Njësinë Administrative nr. 4. Kryebashkiaku Erion Veliaj tha se investimet në këtë zonë nuk janë fokusuar vetëm tek infrastruktura rrugore. Ndërsa ftoi banorët për …

Më shumë

Rama: EcoTirana, Një ndërmarrje e rëndësishme, krejtësisht e gjelbër

Rama, keqardhje për Klintonin, urime për Trampin

Tirana synon të jetë i pari qytet në vend që të bëjë diferencimin e mbetjeve në burim, duke vendosur kontenierë të ndarë sipas kategorive. Për këtë qëllim Bashkia e Tiranës ka ngritur ndërmarrjen publike EcoTirana në bashkëpunim me bashkinë e Veronës në Itali. Kryetari i Bashkisë Tiranë Erion Veliaj u shpreh: …

Më shumë