KRYEFAQJA » Tag Archives: ding wei

Tag Archives: ding wei

U nënshkrua një program 5 vjeçar bashkëpunimi kulturor mes Shqipërisë e Kinës

U nënshkrua një program 5 vjeçar bashkëpunimi kulturor mes Shqipërisë e Kinës

Distancat gjeografike, por edhe zhvillimet historike, duket se nuk ia kanë dalë të fshijnë afeksionin e hershëm mes popullit shqiptar dhe atij kinez. Merita është kryesisht e nostalgjikëve. E që kjo lidhje të mos mbarojë me brezin e tyre, ministritë e kulturës së Shqipërisë dhe Kinës, kanë bërë konkret një …

Më shumë