KRYEFAQJA » Tag Archives: diploma

Tag Archives: diploma

Diplomohen mjekët e rinj

Diplomohen mjekët e rinj

1469 studentë të Universitetit të Mjekësisë morën të martën diplomat e mjekut, pas vitesh përpjekjesh dhe përkushtimi. Ata i shtohen armatës së mjekëve në të gjithë vendin, në një kohë kur vlerësohet se ka shumë nevojë. “Jeni shembulli më i mirë se nuk ka pengesë që nuk kalohet me vullnet …

Më shumë