KRYEFAQJA » Tag Archives: Diplomati gjerman

Tag Archives: Diplomati gjerman

Ishinger: Hiqni vizat për Kosovën

Diplomati gjerman Volfgang Ishinger, ish-ndërmjetës në bisedimet për statusin e Kosovës në Vjenë, ka kritkuar Bashkimin Evropian për vonesën e vizave. “Kosova ka nevojë për simpati dhe mbështetje nga Bashkimi Evropian. Jo me fjalë e premtime, por të paktën përmes trajtimit të barabartë me shtetet e tjera të rajonit”, tha …

Më shumë