KRYEFAQJA » Tag Archives: dita boterore e fotografise

Tag Archives: dita boterore e fotografise

Dita botërore e fotografisë

Nëse ka një shpikje të njeriut që ka ndikuar jetën e të gjithë brezave pa dallim që prej kohës kur ajo është shpikur, kjo shpikje është fotografia. Sot kur imazhet dublikojnë njëri-tjetrin dhe shumëfishohen me shpejtësinë e dritës të kthesh sytë pas në histori bëhet një rrugëtim ekzotik dhe gjenial. …

Më shumë