KRYEFAQJA » Tag Archives: ditën e shenjtë të bektashinjve

Tag Archives: ditën e shenjtë të bektashinjve

Mijëra pelegrinë në malin e Tomorrit

Mijëra peligrinë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, dhe gjithë bota do të udhëtojnë gjatë këtyre ditëve drejt malit të shenjtë të Tomorrit, ku besimtarët bektashinjë kremtojnë festën e tyre të përvitshme. Numri i pelegrinëve që mbërrijnë në malin e Tomorrit për të kremtuar ditën e shenjtë të bektashinjve pritet të arrijnë …

Më shumë