KRYEFAQJA » Tag Archives: Ditës Botërore të Refugjatëve

Tag Archives: Ditës Botërore të Refugjatëve

Fushatë ndërgjegjësuese në kuadër të ditës botërore të refugjatëve

Ministria e Brendshme në bashkëpunim me zyrën e UNHCR nisën një fushatë ndërgjegjësuese në kuadër të Ditës Botërore të Refugjatëve. Fushata synon të ndihmojë në integrimin e refugjatëve dhe t’u gjendet pranë në nevojat e tyre. zv/ministrja e Brendshme Elona Gjebrea tha se kjo ditë merr një kontekst tjetër në …

Më shumë