KRYEFAQJA » Tag Archives: Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit

Tag Archives: Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit

Çelet panairi “Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit”

Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit, ministria e arsimit, panairi studimeve

Ministria e Arsimit dhe Sportit, çeli sot panairin “Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit”. Nëpërmjet këtij panairi kandidatët për student do të informohen mbi procedurat e aplikimit dhe programet që Institucjonet e Arsimit të Lartë pjesëmarrëse do të ofrojnë për vitin akademik 2016-2017. Gjatë tri ditëve të panairit ditet …

Më shumë