KRYEFAQJA » Tag Archives: do të largohet nga posti

Tag Archives: do të largohet nga posti

Ministrja e Punëve të Brendshme të Austrisë largohet nga posti për t’iu përkushtuar politikës rajonale

Ministrja e Punëve të Brendshme të Austrisë, Johanna Mikl-Lajtner, e njohur për qëndrimet e ashpra kundër emigrantëve do të largohet nga posti për t’iu përkushtuar politikës rajonale. Zonja Mikl-Leajtner ishte mbështetëse e fortë e një politike kufizuese të Austrisë për azilantët dhe angazhohej për mbyllje të “Rrugës Ballkanike” drejt Evropës …

Më shumë