KRYEFAQJA » Tag Archives: do të thirret deshmitar ish kryeministri Sali Berisha

Tag Archives: do të thirret deshmitar ish kryeministri Sali Berisha

ÇEZ, do të thirret deshmitar ish kryeministri Sali Berisha

Ish-kryeministri Sali Berisha dhe ministrat përgjegjës të ekonomisë dhe energjisë gjatë qeverisë së tij, janë në listën e dëshmitarëve që do të thirren para Komisionit Hetimor për Privatizimin e Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes, një komision ky i kërkuar nga partia socialiste. Në mbledhjen e parë të konstituimit, ku ishin prezent …

Më shumë