KRYEFAQJA » Tag Archives: dobrushi

Tag Archives: dobrushi

Integrimi në BE, Dobrushi: Mediat i lënë qytetarët pa informuar

Integrimi në BE, Dobrushi: Mediat i lënë qytetarët pa informuar

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka prezantuar sot një studim për paraqitjen e çështjeve të integrimit europian në median e shkruar shqiptare. Sipas kreut të këtij fondacioni, Andi Dobrushi mediat sjellin një raportim të thatë dhe pa debat konstruktiv duke i lënë qytetarët të painformuar. Sipas Dobrushit sot në …

Më shumë

Dobrushi: Fondacioni “Soros” pjesë e ekspertizës për Reformën në Drejtësi

Dobrushi: Fondacioni "Sorros" pjesë e ekspertizës për Reformën në Drejtësi

Drejtori ekzekutiv i Fondacionit “Soros” në Shqipëri Andi Dobrushi, deklaroi të mërkurën në Tiranë se kjo organizatë është ftuar nga Parlamenti i Shqipërisë për të qënë pjesë e ekspertizës gjatë hartimit të ligjeve për Reformën në Drejtësi. Zoti Dobrushi deklaroi se spekullimet që janë bërë në media apo segmente të …

Më shumë