KRYEFAQJA » Tag Archives: Donjetsk

Tag Archives: Donjetsk

Ukrainë: Luftime të ashpra në Donbas

Ukrainë: Luftime të ashpra në Donbas

Luftohet në zonen industriale të Avdivka-s, në Donbas. Shtatmadhoria e ushtrisë ukrainase lajmëroi se gjatë natës janë vrarë tre ushtarë dhe 20 të tjerë kanë mbetur të plagosur. Përçarësit e republikës popullore të vetëshpallur të Donjetskut flasin për vdekjen e katër ishtarëve dhe plagosjen e shtatë të tjerëve në 24 …

Më shumë