KRYEFAQJA » Tag Archives: dorezohet

Tag Archives: dorezohet

Dorëzohet “Progres Raporti 2016”

Dorëzohet "Progres Raporti 2016"

Komisioni Europian dorëzoi raportin e progresit 2016 dhe i ndezi dritën jeshile rrugëtimit euopian të vendit, duke përsëritur kërkesën për vijimin e reformës në drejtësi dhe zbatimin e ligjit të Vettingut. Përfaqësuesja e BE në Tirane, Vlahutin, i dorëzoi “Progres Raportin 2016” krerëve të shtetit, me besimin kjo është një …

Më shumë