KRYEFAQJA » Tag Archives: dosja Balili

Tag Archives: dosja Balili

Dosja Balili, ja kronologjia për korespondencën me Ministrinë e Drejtësisë

RTSH hedh dritë rreth veprimtarisë së Balilit

Ministria e Drejtësisë publikon kronologjinë e korrespondecës shkresore zyrtare hyrëse-dalëse të kësaj Ministrie për dosjen “Balili” . Një ditë më parë ministri Manjani iu përgjigj akuzave të ambasadorit Donald Lu, duke thënë se Ministria e Drejtësisë ka respektuar të gjitha proçedurat dhe se nuk është ai që lëshon urdhër arreste. …

Më shumë