KRYEFAQJA » Tag Archives: drejtësia është jetike

Tag Archives: drejtësia është jetike

OSBE:Miratimi i paketës së parë të Reformës në Drejtësi në rrugë të mbarë

Organizata më e madhe për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë, OSBE, mbështet miratimin e paketës ligjore të reformës në Drejtësi dhe kërkon pa kushte zbatimin praktik të saj. Robert Willton nënkryetari i Prezencës së OSBE-së në vendin tonë, tha se drejtësia është  jetike për Shqipërinë. I pyetur në lidhje me …

Më shumë