KRYEFAQJA » Tag Archives: Drejtori i Sporteve

Tag Archives: Drejtori i Sporteve

Agjencia e Shërbimit të Sportit: Vendimi i qeverisë e kthen këtë organizëm në një institucion të mirëfilltë

Agjencia e Shërbimit të Sportit: Vendimi i qeverisë e kthen këtë organizëm në një institucion të mirëfilltë

Agjencia e Shërbimit të Sportit tanimë ka një rol të përcaktuar qartë dhe me detyra të specifikuara, me qëllim mbështetjen dhe zhvillimin e sportit në vend. Duke folur për Televizionin Shqiptar, Drejtori i Sporteve në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, Vladimir Gjonaj, ka sqaruar funksionimin e kësaj agjencie në bazë …

Më shumë