KRYEFAQJA » Tag Archives: drejtuesit e automjeteve

Tag Archives: drejtuesit e automjeteve

Specialistët e policisë rrugore thirrje për respektimin e sinjalistikës rrugore

Tejkalimi i shpejtësisë nga drejtuesit e automjeteve është shkaku kryesor i aksidenteve tragjike të ndodhura muajin e fundit në aksin kombëtar Gjirokastër – Tepelenë. Këtë e konfirmojnë edhe specialistët e policisë rrugore në jug, të cilët kërkojnë prej shoferëve respektimin e kodit dhe sinjalistikës rrugore. Gjatë këtyre ditëve me ardhjen …

Më shumë