KRYEFAQJA » Tag Archives: dremenas

Tag Archives: dremenas

Fier; Ndahen 270 leje legalizimi

dremenas, leje legalizimi, ndertime te reja, fier

Një ngjarje shpresëdhënëse për banorë e dy njësive sdministrative, të Fierit ka ndodhur këto dy ditët e fundit. 270 banorë të Njësive Administrative Dermenas dhe Seman në Fier, kanë marrë në dorë gjatë fundjavës, çertifikatën e pronësisë të objekteve të ndërtuara pas viteve ’90. Gjatë ceremonive të rastit, kreu i …

Më shumë