KRYEFAQJA » Tag Archives: DSHP

Tag Archives: DSHP

DSHP: Uji i depozitave kolektive me përmbajtje të lartë mikrobike

Uji i depozitave kolektive dhe atyre individuale mbi pallate rezulton gjithmonë i ndotur me ngarkesë të lartë mikrobike. Konstatimi vjen nga Drejtoria e Shëndetit publik, pas analizimit të përmuajshëm të rreth 30 mostrave që vijnë si ankesa nga qytetarë të ndryshëm pranë laboratorit të kësaj drejtorie. Sipas shefit të higjenes …

Më shumë