KRYEFAQJA » Tag Archives: duam drejtesi

Tag Archives: duam drejtesi

Qindra qytetarë në protestë për pallatin të diga liqenit,Veliaj akuzoi gjyqtarët

Bashkia e Tiranës, përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetare kanë protestuar përpara gjykatës administrative të Apelit, ku pritej të merrej vendim lidhur me ndërtimin e bllokut të pallateve tek diga e Liqenit. Me thirrjen “Duam drejtësi”, protestuesit kërkuan që ky ndërtim të mos bëhet. Një ditë më parë kryebashkiaku akuzoi …

Më shumë