KRYEFAQJA » Tag Archives: dule

Tag Archives: dule

Zgjedhjet 2017, opozita këmbëngul në votimin dhe numurimin elektronik

Zgjedhjet 2017, opozita këmbëngul në votimin dhe numurimin elektronik

Opozita e djathtë ndryshon strategjinë për plotësimin e kërkesës së saj për votim dhe numërim elektronik në zgjedhje. Edhe pse bojkoti parlamentar sëbashku me shtyrjen e datës së zgjedhjeve ishin alteranativa të PD, debatet e forta brenda mbledhjes së grupit parlamentar demokrat, çuan tek qëndimi për të intensifikuar aksionin opozitar …

Më shumë