KRYEFAQJA » Tag Archives: dy divizione të mëdha

Tag Archives: dy divizione të mëdha

OSHEE drejt ndarjes – Bejtja: Brenda vitit ndahet shpërndarja dhe tregtimi

OSHE paralajmëron sanksione kundër dëmtimeve

Brenda këtij viti, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike do ti ketë të ndara funksionet e tij në dy divizione të mëdha, një për tregtimin e energjisë elektrike dhe një tjetër për shpërndarjen e saj. Zëvëndës ministri i energjisë Ilir Bejtja tha për TVSH se proçesi nuk nënkupton copëzimin në dy ndërmarrje, …

Më shumë