KRYEFAQJA » Tag Archives: dy pjese

Tag Archives: dy pjese

Pushteti dhe baleti

upside down, dy pjese, baleti, eltion merja, koreograf, tetri i operas dhe baletit

Pushteti ka forma të ndryshme për tu shfaqur, por ajo më e prekshmja dhe më vizualja është pikërisht karrigia. Ky objekt është edhe simboli frymëzues i koreografit Eltion Merja i cili tashmë pjesës së parë të baletit “Pushteti i Karriges” i bashkangjit edhe veprën më të re titulluar “Upside down”. …

Më shumë