KRYEFAQJA » Tag Archives: dy projekte

Tag Archives: dy projekte

Rilindja urbane në Këlcyrë

Rilindja urbane në Këlcyrë

Bashkia e Këlcyrës është bërë pjesë e projektit të Rilindjes Urbane. 140 milionë lekë nga fondi i zhvillimit janë investuar për dy projekte, ai i fasadave të pallateve dhe sisitemimin e përroit “Gurë”. Ndërsa finacimi prej 150 milonë lekësh që do të nisë së shpejti do të shkojë për rivitalizimin …

Më shumë